.

З ЧИМ НОСИТИ ПАНЧОХИ I ВИСОКI ГОЛЬФИ?

З ЧИМ НОСИТИ ПАНЧОХИ I ВИСОКI ГОЛЬФИ?

Поєднувати панчохи, високі гольфи або, як їх ще називають гольфіни і заколінки, можна з різними елементами гардероба:

1. Зі спідницями. Панчохи добре виглядають з спідницями, як з джинсовими, так і з вовняними. Можна вдягати панчохи і з більш довгою спідницею (наприклад до коліна або трохи нижче).
Плісирована спідниця або спідниця-шотландка так само відмінно підійдуть.

2. З шортами. Дуже красиво панчохи виглядають і з шортами. При створенні образу надягають короткі шорти із завищеною талією, сорочку чоловічого типу і панчохи.

3. З короткими сукнями або довгою сорочкою. Їх можна поєднувати з легкою сукнею яскравого коліру трохи вище коліна. Доповнити романтичний образ допоможуть замшеві ботильйони. Замість сукні також можна надіти рубашку, що зробить образ легким і привабливим.

4. З теплим і довгим светром - варіант для фотосесії і для зустрічей з друзями.

5. З довгим худі і грубуватими черевиками - стильно та молодіжно, і дуже зручно. За допомогою панчіх ви можете створити, як зухвалий, так і романтичний образ - залежить від ваших бажань.

Наші рекомендації: на осінній, зимовий і весняний період ми рекомендуємо панчохи з бавовни, вони не тільки досить тонкі, щоб надіти під будь-яке взуття, а й теплі та добре тримаються на нозі. Панчохи з бавовни не будуть парити і сповзати з ноги, як в'язані гольфи, які більше підходять для фотосесії або прогулянок і добре виглядають коли приспущені.

Звертайте увагу на шов панчох - в ідеалі він повинен бути плоским, так ви не будете відчувати дискомфорт при ходьбі. Важлива також довжина панчіх - за нашими дослідженнями найбільш комфортна довжина (від миска до кінця резинки) - такі панчохи підходять, як на високий, так і на низький зріст. І що важливо, резинка не буде знаходитися прямо на згині коліна. Чим щільніше матеріал гольфів, тим щільніше повинен бути одяг.

З таким елементом гардеробу, як панчохи, буде поєднуватися практично будь-яке взуття. Якщо ви хочете візуально подовжити ноги, то вибирайте взуття в тон панчіх. Особисто нам подобаються - трохи грубувате взуття або черевики з панчохами з бавовни, які ви можете знайти у нас в розділі "До шкарпеток".

Ваша Команда Mushka.