.

З ЧИМ НОСИТИ ГОЛЬФИ I ПIДКОЛIНКИ?

З ЧИМ НОСИТИ ГОЛЬФИ I ПIДКОЛIНКИ?

Цього року гольфи до коліна справжній тренд. Ми вирішили піти далі і зв'язали гольфи в рубчик, ще й з найбільш ходовими кольорами. 

Чим же гольфи так зручні і практичні? По-перше, їх можна носити з шортами. Так ви створите ідеальний дует для зручних міських прогулянок. Тут є одна підказка: спортивне взуття або кеди під шорти найкраще поєднувати з приспущеними гармошкою гольфами.

Наступний варіант - сукні з гольфами. Це може бути лаконічна коротка сукня або в'язаний светр. Комбінація вінтажної сукні і гольфів в рубчик підійде для ділових зустрічей.

З спідницею гольфи поєднуються круглий рік. При тому, довжина спідниці не має значення. Гольфи можна одягати на голі ноги або на колготки. У свою чергу колготки можуть бути щільні, прозорі або напівпрозорі, в тон гольфів або в різній колірній гаммі. Це ідеальний варіант для одягу довжиною міні.

Гольфи поєднуються з будь-яким взуттям. Але все ж враховуйте один нюанс: чим вище каблук, тим більше однотонними повинні бути гольфи. А ось черевики або чоботи на невисокому каблуці прекрасно виглядають з яскравими принтами.

Звертайте увагу на шов гольфів: в ідеалі він повинен бути плоским, так ви не будете відчувати дискомфорт при ходьбі. Чим щільніше матеріал гольфів, тим щільніше повинен бути одяг.

Однотонні гольфи в рубчик ви можете знайти в розділі "До шкарпеток".

Ваша Команда Mushka