.

ВСЕ ПРО ПОДАРУНКОВУ УПАКОВКУ ШКАРПЕТОК

ВСЕ ПРО ПОДАРУНКОВУ УПАКОВКУ ШКАРПЕТОК

Пару фактів про нашу упаковку і чому скоро не буде в продажу банок.

1. При виробництві ми використовуємо перероблений картон. З екологічної точки зору, повторне використання картону зберігає ліс від вирубки і зменшує кількість небезпечних частинок в атмосфері. Відносно економічної сторони, зменшуються витрати на утилізацію картону.

2. У "Mushka" є більше 5-х видів коробок. Один з варіантів - це коробка для однієї пари шкарпеток. Іноді хочеться зробити маленьку приємність знайомому, колезі або другу. І пара шкарпеток ні до чого не зобов'яже, але при цьому обрадує людину. Коробка зроблена у вигляді компаса. Цей же варіант ми використовуємо для трьох взаємозамінних шкарпеток Ocean trio і Space trio

Інший популярний варіант - коробка-мордочка. Коробка розрахована на три пари. Колір "язичку" залежить від пари шкарпеток, яку ви вибрали.

Велику коробку на 6-9 пар найчастіше купують на свята і часто туди складаються шкарпетки для всієї родини.

А тепер про банку - так вона популярна і її використовують повторно для різних потреб. Однак, ми розуміємо, що це не екологічно і тому зовсім скоро ми відмовимося від такого виду упаковки шкарпеток - хоча нашим клієнтам баночка дуже подобається.

3. Подарункова упаковка додає настрою і емоцій, коли ви даруєте шкарпетки. На кожній коробці є жартівлива рекомендація до догляду за шкарпетками.

Ми не хотім навязувати або обмежувати вибір наших клієнтів готовими наборами, тому зробили можливість наповнити коробку будь-якими шкарпетками на свій вибір.

Ваша Команда Mushka.