.

ТРОХИ СЕКРЕТІВ ВИРОБНИЦТВА ШКАРПЕТОК

ТРОХИ СЕКРЕТІВ ВИРОБНИЦТВА ШКАРПЕТОК

Знаємо, що багатьом з вас цікава "кухня" виробництва. Почнемо з того, що кольорові шкарпетки можна зв'язати не на будь-якому обладнанні. Більш того, у кожної в'язальної машини є, щоб ви думали? - ХАРАКТЕР. З одного боку вид однаковий, а з іншого, один і той же малюнок може бути різним.

Друкувати принти на шкарпетках і легше і дешевше. Але, це зовсім не відображає наші цінності - адже ми хочемо створювати найякісніший і кращий продукт, в якому вам буде комфортно і добре. 

Наша в'язана шкарпетка ніколи не забарвить ноги і взуття. Зображений малюнок не перетвориться у щось інше.

Ми експериментували з різною бавовною: узбецькою, турецькою та єгипетською - були і плюси і мінуси. Але, так як ми робимо акцент на плюсах, - то вибрали більш дорогий варіант, але, на наш погляд, найкращий - гребінну пряжу з індійської 100% органічної бавовни.

Люди бачать напис «95% бавовни» і вірять. Хоча, найчастіше, це маркетинговий хід. Такі шкарпетки рідко зустрічаються: тільки в резинці міститься мінімум 3-4% еластану, а в деталі малюнка і в шкарпетку додається нитка з поліаміду. Якщо цього не робити, натягнути шкарпетки буде складно, та й дірки з'являться швидко.

Бавовна теж буває різною. Наприклад, бавовна вторинної переробки (регенерована) - низькосортна і такі шкарпетки не кращий варіант для улюблених ніг.

Виходячи з нашого досвіду і досвіду колег з панчішно-шкарпетковоï сфери - якісні шкарпетки найчастіше робляться з гребінноï (це як раз наш варіант) і мерсерізованоï пряжі.

Наши шкарпетки - це комфорт та зручність у кожному кроку.

Ваша Команда Mushka.