.

ЯК ПІДІБРАТИ ШКАРПЕТКИ?

ЯК ПІДІБРАТИ ШКАРПЕТКИ?

Шкарпетки давно стали повноправними учасниками гардероба і ділового образу сучасної людини. Саме час розібратися у всіх тонкощах такого з одного боку нехитрого справи, як підбір шкарпеток.

1. Виходите за рамки загального стилю.

Звичайно, що шкарпетки необхідно підбирати, грунтуючись на тому, куди ви підете і в чому. Діловий костюм, фрак, джинси або шорти, кожен стиль диктує нам свої правила.

2. Колір виробів.

Для того щоб шкарпетки не залучали зайвої уваги і не вибивалися з образу, важливо правильно підібрати їх колір. При його виборі необхідно відштовхуватися від кольору штанів і взуття. Переважно щоб шкарпеткові вироби за кольором збігалися з відтінком брюк, подовжуючи, таким чином ногу. Якщо штани незвичайного кольору віддайте перевагу шкарпеткам більш темного відтінку. Винятком є ​​тільки світлий костюм, під який варто підібрати бежеві, шкарпеткові вироби кольору слонової кістки або хакі. 

Шкарпетки кипельно білого кольору залиште для занять спортом, а шкарпетки нестандартних кольорів або з малюнками прибережіть для будинку.

Не забувайте, що коли ви приходите в гості, черевики зазвичай залишаються в передпокої. Головне щоб відтінки не конфліктували один з одним.

3. Не багато про те, що розмір все-таки має значення.

Безсумнівно, носочки варто підбирати відповідно до розміру ноги, зазвичай виробники виробів вказують його через дефіс, однак якщо розмір вашої ноги перебувати на межі поділу груп, слід врахувати те, що шкарпетки з вовни можуть злегка сісти, тим часом шкарпетки з бавовни практично не схильні до таких змін.

По висоті відстань від п'яти до краю шкарпетки має становити близько 15-20 см. Так само важливо враховувати довжину брюк. Головним правилом є те, що коли ви сидите, навіть нога на ногу, не повинна оголюватися нога.

4. Матеріал.

Безсумнівно, найбільш поширеним і універсальним матеріалом є бавовна. Важливо щоб тканина була натуральною, таким чином, ногам буде більш комфортно, вони будуть менше пітніти. Альтернативою бавовні можуть стати шовк, льон і бамбук, в зимовий час шерсть. Для того щоб шкарпетки були більш зносостійкими і легше відпиралися, часто в їх склад додають до 20% синтетичних матеріалів. 

Резинка виробів повинна мати комфортну посадку: не здавлювати ногу і не бути занадто вільної, не повинна доставляти дискомфорт.

5. Шкарпетки і шорти, або коли краще обійтися без шкарпеток.

Одягаючи шорти ви, як би погоджуєтеся з правилами гри, згідно з якими шкарпетки, особливо високі, з шортами не носять. Це поганий тон, виглядає негарно, а також візуально укорочує ноги. Якщо ви не можете носити взуття без шкарпеткових виробів, але і в шортах не хочете собі відмовляти, то обзаведіться парою коротких шкарпеток, які будуть злегка прикривати голеностоп. 

Також часто зустрічається помилка шкарпетки з сандалями - це поганий тон. Однак, веселі шкарпетки Мушка можна надягати навіть з сандалями.

Перед тим як забратися в ліжко, особливо якщо вас там чекає дівчина, не забудьте зняти шкарпетки, велика частина прекрасної половини людства оцінить цей жест.

6. Чистота і оновлення.

Не забувайте відправляти шкарпетки в прання, це запорука здоров'я ніг і приємного запаху. Для цього найпростішим способом буде обзавестися приблизно 7-10 парами на тиждень. Такий запас так само дозволить скоротити навантаження на кожну пару, відповідно вони прослужать довше, але не забувайте докуповувати нові. Не надягайте шкарпетки з дірками або протерті, панчішно-шкарпеткові вироби без пари краще викинути, але ні в якому разі не слід їх поєднувати зі шкарпетками іншого кольору, текстури, малюнка або тканини. Шкарпетки як лебеді, один не може без другого.

Виявляється не так складно розібратися в різноманітті пропонованих панчішно-шкарпеткових виробів. А якщо у вас ще залишилися питання або сумніви запрошуємо в наш інтернет-магазин, де наші високопрофесійні фахівці проконсультують вас з будь-якого питання і допоможуть підібрати шкарпетки для будь-якого приводу. Адже в асортименті Mushka представлений широкий вибір розмірів, кольорів і фасонів.